PBTA: Ons idee

Theaterbezoekers zijn méér tevreden als zij zich gastvrij ontvangen voelen. Artiesten op hun beurt spelen betere voorstellingen als ook zíj zich gastvrij ontvangen voelen, in een goed uitgerust theater. Het begint al bij de smaak van de koffie en het gevoel dat je krijgt als je in de foyer bent en de theaterzaal binnengaat. Dit draagt allemaal bij aan aangenaam theaterbezoek. En zoals betere voorstellingen leiden tot een nóg tevredener publiek, zo zullen die bezoekers graag terugkomen voor een volgende, onvergetelijke ervaring. Dát is waar het om gaat als men cultureel wil ondernemen.
Om een gebouw te realiseren waarin je dat bereikt, is meer noodzakelijk dan alleen specialistische, theatertechnische kennis. Vooral essentieel is een goede afstemming tussen alle disciplines. Al jaren stáán wij voor zo’n integraal ontwerpproces, gebaseerd op een visie die ons bureau al meer dan dertig jaar tevreden opdrachtgevers oplevert. PBTA is het enige bureau dat beschikt over een team met alle specialisten onder één dak. Wij zijn als geen ander in staat om snel te schakelen tussen trekkenwand en akoestiek en tussen kleedkamer en elektrotechniek.

Als u samenwerkt met PBTA, is het resultaat dat u beschikt over een theaterzaal met comfortabele stoelen, waarin optimaal ruimte is voor armen en benen en die tegelijk goed zicht bieden op het toneel.
Er is een aangenaam binnenklimaat en er is een ontspannen sfeer. Het geluid en het licht zijn beide goed geregeld. De spelers en de crew wordt backstage alle comfort geboden en er is een adequate theatertechnische uitrusting met kwalitatief goed materiaal.

Een goed doordacht theaterbedrijf beperkt de factor arbeid in sterke mate, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van uw exploitatiekosten.

Ons team

Wim Prinssen

Wim Prinssen

Eigenaar / Senior adviseur

Geestelijk vader van de bedrijvengroep, bevlogen met akoestiek, muziek en architectuur. Vraag hem maar eens wat over “His masters Voice”..

Joost Wetenweerde

Joost Wtenweerde

Projectleider

Specialist gebouwontwerpen voor podiumkunst, muziek en film. Architect, analyticus, intermediair.

Evert Heger

Evert Heger

Projectleider

Breed georiënteerd, specialistische kennis een gedegen projectleider met veel ervaring vanuit de praktijk. Onze gezellige Zuid-Hollander; exemplarisch.

Hanneke Heijstek

Hanneke Heijstek

Financieel / Projectadministratie

Rots in de branding. Oplettend, scherp en creatief. Ze kan heus brandschilderen!

Arnoud van Dijk

Arnoud van Dijk

Senior Specialist Theatertechniek

Dé man van feiten. Theatertechniek, 3D ontwerp, animatie en berekeningen. Meer? Jawel, trompettist, arrangeur en bezeten van apparaten met zo’n appeltje erop.

Leon van Schaijk

Leon van Schaijk

Senior Technisch Specialist

Gedegen en kwalitatief ontwerper; stoelenplannen, stoffering, licht, geluid? U zegt het maar. Houdt van racen (achter de TV dan ;- )).

Sonja van Delst

Sonja van Delst

Kwaliteitszorg coördinator

Beleid en kwaliteit behouden, dat kan Sonja. Vleugje kritisch met de juiste houding.

Default female avatar profile picture icon. Grey woman photo placeholder.

Klaartje van Engelen

Junior projectleider

Poppodia, evenementenlocaties en theaters. Haar werkschoenen hebben onder, boven, voor, achter en op het podium gestaan.

Anderen over PBTA:

Opdrachtgevers