Wat PBTA voor u kan betekenen

Onze werkwijze

Alle kennis op het gebied van theaterbouw en theateradvies die gaandeweg de totstandkoming van een plan noodzakelijk is, kan door PBTA worden ingebracht, beginnend bij het onderzoek naar de haalbaarheid van een voornemen en geschikte bouwlocaties, tot en met het operationeel afleveren van de geavanceerde machinerie op en rond het podium.

Op en rond het podium bevindt zich, grotendeels aan het oog van het publiek onttrokken, een uitgekiend systeem van hijs- en hefinstallaties en licht- en geluidapparatuur. Ook de stoelen voor het publiek en theatergordijnen maken deel uit van de theatertechniek. Maar voor dit alles het gebouw ingebracht kan worden, is het zaak het gebouw er optimaal voor toe te rusten.

De specialisten van PBTA werken het ontwerp integraal uit, zódat een logistiek en technisch goed functionerend theaterbedrijf wordt bewerkstelligd en het bezoekende publiek de meest optimale beleving wordt geboden: goed zittend in een prettige omgeving, met vrij zicht op het speelvlak en een aangenaam klankbeeld ervarend.

Onderwerpen

CC ’t Spectrum - Schijndel

Werkwijze

eh huis

Theatertechniek

Beurs van Berlage - Amsterdam

Akoestiek en bouwfysica

Gedegen advies en kwaliteit nodig?

Bel ons vrijblijvend!

PBTA is dé adviseur waar het gaat om professioneel en kritisch advieswerk. Wij helpen u verder te denken en meer te bieden voor de gestelde budgetten. Wij zijn zeer kundig bij het aanbesteden & begeleiden van theaterprojecten. Ons team helpt u bij al uw theateradvies werk en brengt alle specialistische kennis mee waar nodig.